phone icon011 244 02 61

email iconvistaskola@gmail.com

pin marker iconNjegošеva 49/6

Kursevi stranih jezika

U Centru Vista učenje jezika predstavlja zadovoljstvo. Specifičnost rada Centra se ogleda u uvažavanju zahteva i potreba naših polaznika. Na raspolaganju su Vam najsavremenija nastavna sredstva, bogat nastavni program, multimedijalno opremljene učionice i iskusni nastavni kadar.

U cilju što lakšeg i efikasnijeg usvajanja stranog jezika nastava se odvija u malim grupama od 3 do 8 polaznika, što omogućava profesoru da se potpuno posveti svakom polazniku i prati njegovo napredovanje. U manjim grupama učenici su izrazito motivisani za nastavu i lakše usvajaju strani jezik.

Polaznici mogu birati različite vrste kurseva stranih jezika, od opštih do poslovnih i stručih, kao i pripremne kurseve za polaganje svetski priznatih ispita iz engleskog jezika – FCE, CAE, CPE i TOEFL kao i iz španskog jezika – DELE.

Inovativan način rada prati komunikativni pristup u nastavi. Cilj kurseva je usavršavanje jezičke kompetencije na stranom jeziku, odnosno proširenje vokabulara i dalji razvoj svih jezičkih veština: slušanje, govor, čitanje i pisanje. Teme kurseva su interkulturalne i pokrivaju znanja iz različitih oblasti. Tokom nastave profesori podstiču polaznike da aktivno učestvuju u nastavi, vode dijaloge, diskutuju. Nastava se usmerava ka realnoj upotrebi stranog jezika, jer znati jedan jezik znači govoriti ga.

U cilju Vašeg obrazovanja i učenja stranog jezika Centar Vista Vam omogućava brojne vannastavne aktivnosti: tematske večeri, filmske projekcije, prezentacije i seminare...koji predstavljaju samo deo naše ponude.