Prevodilački centar Vista – Najbrža pomoć u Vašem poslovanju

Prevodi najvišeg kvaliteta
Najbolja usliga za najbolju cenu
Poštovanje dogovorenih rokova
Poverljivost poslovnih informacija

Prevodilački centar Vista nudi širok spektar prevodilačkih usluga. Prevode obavljaju iskusni prevodioci sa višegodišnjim iskustvom iz oblasti prevođenja što obezbeđuje visok kvalitet prevoda i poštovanje dogovorenih rokova. Cilj Centra Vista je kontinuirano unapređivanje pismene i usmene komunikacije na stranim jezicima.

Do sada smo sarađivali sa mnogim renomiranim firmama iz Srbije, kao i brojnim manjim preduzećima i privatnim licima i svi dosadašnji klijenti su bili izuzetno zadovoljni kako kvalitetom prevoda, tako i tačnim poštovanjem rokova i drugih uslova obavljanja posla. Usluge prevoda obuhvataju prevođenje opštih tekstova, poslovnih dokumenata, stručnih tekstova, promotivnih materijala, sajtova, diplomskih i maturskih radova i drugih tekstova sa srpskog jezika na strane jezike i obratno.

Za pismene prevode cena se obračunava prema prevodilačkoj kartici teksta. Jedna prevodilačka kartica sadrži 1.500 slovnih znakova bez razmaka ili 1.800 slovnih znakova sa uračunatim razmacima. Broj karaktera se kompjuterski izračunava.

Zahtev za obavljanje usluga prevođenja možete uputiti na našu e-mail adresu vistabgd@gmail.com ili nas kontaktirati na brojeve telefona 011 24 402 61 ili 063 115 44 04. U najkraćem roku ćete dobiti sve relevantne informacije vezane za Vaš zahtev.

01-engleska.jpg 07-spanija.jpg 02-francuska.jpg 04-italja.jpg 05-njemacka.jpg 06-rusija.jpg 03-grcka.jpg